kärlek ♥



halsbandet jag fick av den bästa då han var i barcelona, nyckeln har baby runt sin hals
♥♥♥
Nu ska jag röra mig hem och pussa på han, ha en fin söndagskväll!!


Söndag, sista dagen av denna helg

Helgen blev inte riktigt så som vi hade planerat, men det blev en bra helg ändå..:)
Filmhelg, inte ofta det händer!

Lite om helgen:

Vi gick ner till centrum i fredags och hyrde Shutter Island och The bounty hunter. Vi började med att titta på den filmen som baby valde, The bounty hunter typ vid 1-2 tiden på natten så jag var ju lagomt trött men lyckades hålla mig vaken under nääästan filmen :) sen vart det läggdags för oss, och jag lovar det tog inte lång tid för oss att somna :)
Lördag började väldigt segt för oss, vi unnade oss en låååång frukost men äggröra och mackor sen blev det lite playstation. Sen drog vi iväg till babys föräldrar och hälsade på lite, alltid mysigt att få komma dit, härliga människor. Baby hade under dagen lärt mig att räkna till 5 på arabiska så jag fick visa mina kunskaper för hans föräldrar, det var svårt men jag lyckades med lite hjälp ;) Vi stannade kvar och tittade på Ocean's thirteen.
Efter det drog vi till MCdonalds och köpte med oss lite mat, kom hem och började se andra filmen vi hade hyrt, den som jag valde, och jag kan lova efter bara en stund in i filmen så hade jag tröttnar, fifan vilken kass film. Jag hade hoppats på att den skulle vara bättre, hade ju hört folk prata bra om den filmen. Slutade med att jag och baby somnade i soffan :) efter filmen.
Och idag söndag har det inte hänt så mycket, kom nyss från min farmor. Va där med pappa och syrran och åt lite, sitter just nu hos min pappa och ska strax börja röra mig hemåt, har ju ingen egen dator ÄN så jag måste låna datorn av pappa ;p

Imorgon ny vecka och det är jobb som gäller måndag och tisdag, yeeeaah!!

Over and out// Tess


Första inlägget!!!

Jeppsi då var det dags för mig att byta blogg IGEN!!!!!!!!!
Har bloggat på denna sida förut så denna känner jag till så det här ska nog gå fint :)

Kommer skriva om det mesta som händer i min vardag, ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan.

Så jag börjar med att välkomna mina läsare, hejhej!! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0