MÅNDAG KVÄLL

Trevlig dag igår, åkt till SKHLM med Ana, gick runt och kikade i affärer och fikade, stannade även till utanför huset där dom 4 deltagarna i BB höll till.

Idag har det varit en ren slapp dag, inte fått så mycket gjor, har precis käkat middag, ska kika lite på tvn och sen dra på nån film och sen försöka sova.

Hoppas ni har haft en bra början på denna veckan!!


GK igår idag halvt bakis

Sorry för dålig uppdatering, men dom ringde från jobbet redan på torsdag morgon och ville ha in mig redan då så det var bara att duscha och fixa till sig, skulle vara på jobbet vid 9 tiden.. Det gick skit bra, personal och barnen gillade mig, så jag fick förfrågan om att jobba 3dagar nästa vecka på småbarnsavd, det kan nog bli kul=)
Natten mellan torsdag och fredag var inte kul nånstanns, sov typ 2 timmar under hela natten och jag skulle ju ut sen efter jobbet, trodde jag skulle decka när jag kom hem men inte då, svängde förbi pappa, hämtade post och käkade lite snabbt åkte hem duschade, sminkade och tog en öl åkte sen in till medborgasplatsen och mötte upp gänget.. Började kvällen på hellströms och avslutade kvällen på GK, shit vad kul det va att gå dit igen, har inte varit på GK på typ 4-5 år.. Jag hade riktigt kul där iaf, dansade och umgicks med härligt folk.. Va hemma runt 5 och tro mig att jag deckade stenhårt då:))

Så idag mår man lite halvt bra, inte så jätte bakis, mest bara jäkligt seg och orkelös.


Bruno Mars som Elvis :)

Så jäkla sött



:)

Börjar jobba på fredag på förskolan, ska bli kul.. Jobbar full dag sen på kvällen blir det utgång med folk från mässan.. DET ser jag fram emot :)) jag behöver en utekväll med skönt folk!


GODMORGON

Godmorgon!!!
Har varit vaken ett bra tag nu, väntar på att dom ska ringa ifrån jobbet, frågan är bara när dom har tänkt att ringa...
Finns ju inte så mycket att göra just nu och på tvn finns det inte mycket att se heller, men det får gå.

Från det ena till det andra, igår åt jag världens godaste dolmar!!!!


LÖRDAG

segaste lördagen,
blev kvar hos mamma lite längre än väntat, dom har ju som sagt köpt prison break boxen så jag började titta från början idag.. När serien gick på tvn så missade jag ju typ dom första avsnitten, började titta då dom rymde så jag har ju lite att ta igen, sen är det en ashärlig serie så att se den igen skadar inte :)

Ska nu strax dra igång en film sen ska jag försöka sova, är inte trött men jag måste sova.


SARAH DAWN FINER



Sveriges bästa sångerska?
Hennes röst är helt underbar och hon har en hel del med bra låtar, jag gillar henne!!
Hade jag haft hennes röst hade jag sjungit ist för att prata, hehe

TORSDAG

Arbetsintervjun igår gick bra, trots att jag var en aning nervös, svamlade och pratade om allt och inget så sa dom att dom gillade mig och ville ha in mig på prov och se hur jag funkar ihop med resten :) Jag satt verkligen och tänkte i deras personalrum medans dom intervjuade en annan tjej att det här jobbet vill jag ha, jag behöver det, och se vad som hände, skiiiiiit bra!! :)

Nu börjar jag bli riktigt hungrig, måste ner till centrum och handla hem lite gott.


ARBETSINTERJUV

Och jag börjar känna nerverna smyga sig på och pirret i magen börjar komma fram, med andra ord - jag börjar bli nervös. . . Men det kommer gå bra, bara jag kommer fram och är på plats så släpper allt.


SPANA IN DESSA TVÅ!



Killen med "just do it" tröjan tummen upp för han!!

TYPISKT

Igår hos farmor skulle jag besöka toan, jag brukar aldrig låsa dörren när jag är där men just igår fick jag för mig att göra det och vad händer.... Jag håller inte på ta mig ut, vet inte hur länge jag satt fast men det kändes som en evighet iaf, och farmor stod på andra sidan och försökte få ut mig och jag försökte på insidan samtidigt som jag fick nå tokgarv, sa för mig själv " VARFÖR THERESE SKULLE DU LÅSA DÖRREN " nu har jag lärt mig iaf att INTE låsa dörren hos henne aldrig nånsin, kul och fastna på toaletten lixsom.

Ska på arbetsinterjuv imorgon klockan 16.15, spännande.. Jag hoppas på det bästa :) I need this!!!
Just nu händer det inte mycket i mitt liv, känns som om allt står stilla, jag har så mycket att säga men vem lyssnar?



SUCK!!!

3 rätters middag, röda rosor, nallar, hjärtan åh vilken dag, nästan så att jag spyr över att läsa hur folk har haft det idag...
Avundsjuk jag???? jaaa faktiskt!! Och jag tänker vara det...

Tack som fan att den här dagen är över


MÅNDAG

godmorgon!!!
ska nu hoppa in i duschen för att sen åka ut till Huddinge, tänkte hälsa på farmor lite och hjälpa henne lite med lägenheten.

Alla ♥-ans dag kram till er


ÅRETS FÖRSTA SEMLA

är nu tagen :)
den var super god efter man tog bort hälften av grädden och mandelmassan då, höhö

Mötte upp mamsen och syrran i skhlm tidigare idag, unnade mig en chai latte, gick runt och kikade lite i olika affärer, inte ofta som vi tre gör saker tillsammans så idag var det extra mys, på väg hem till mamma så skjusade Robban mig och syrran till älvsjö mässan, behövde prata med Tobias ( han lägger schemat inför mässan ), efter det åkte vi till mamma där vi tryckte vi oss semla, kaffe, läsk och chips :)
Dom har köpt prison break boxen, så snart bli det prison break maraton, ashärlig serie, missade dock första säsong så det är ju nice att man nu har chans att se allt från början.

Ska ta och värma på chili con carnen från igår och sätta på en film, känner mig sjukt seg och trött idag, förstår inte varför.


GODMORGON LÖRDAG

sköönt att få sova ut lite, blev rätt sent inatt tror jag somnade runt 4.
Men idag så skiner solen i Stockholm, underbart! ska alldels strax börja fixa mig sen tänkte jag ta mig ut i det fina vädret, passa på medans solen är framme :)

Ha en mysig dag!!


SNÖKAOS I STOCKHOLM

Det har snöat asmycket i Sthlm det senaste dygnet, så mycket att alla bussar är inställda, tunnelbaner/pendeltåg är extremt försenade, vad säger man... Vinter i Sverige - allt blir kaos. Förstår inte alla som klagar så fort snön kommer, okej jag är inte den som direkt älskar snön, men komigen det är vinter och då tillhör väl ändå snö eller???
Sluta klaga, börja gilla läget!! Det är vår om några månader.

Ska fixa lite lunch nu sen ska jag åka och hälsa på mamsen, om hon lyckas ta sig hem ifrån jobbet :)


Don´t stop believing


IGÅR



Idag:
Jag känner mig helt lost, har så mycket inom mig, mycket känslor och tankar.
Just nu vet jag ingenting, ända jag vet är att jag inte mår bra!


LÖRDAG

Vilken katastrof dag jag hade igår!!!!!
Kom iallafall iväg till dansen i sista sekund, så det blev stress fixa sig, drog hem till mamma och käkade lite för att sen sätta sig på tunnelbana och åka ut till bagarmossen där jag mötte upp Angelica.
Så himla skönt att vara ute på dansen igen, fick ett par roliga danser, kul att se vissa ansikten som jag inte träffat på länge och sen att musiken var grym gjorde inte saken sämre ;)

Nu sitter jag hos mamma, ska strax rulla hem.. Ska ut och ta en öl med Ana ikväll, det kan nog bli kul!!



TISDAG

Förlåt för kass uppdatering, men jag har varit helt slut dom senaste dagarna.
MCmässan är över och det var sjukt kul att jobba under den mässan, jobbade med 2 super gulliga tjejer, trivdes riktigt bra och hade superkul alla dagar:)

Och nu är jag ledig i en vecka innan det är dags för nästa mässa, möbelmässa!
Men innan det så kommer det en helg och Ebba kommer till oss, DET kommer bli mys, kommer ha en heldag på lördag då det är bara hon och jag, och sen på fredagkväll så ska jag ut och dansa lite, längesen men det ska bli kul :)

Hoppas ni har haft det bra under helgen


RSS 2.0