What are words



Så himla vacker ♥
True story , äkta kärlek!

Dont stop believing


Solen skiner :)

Härliga söndag, helt underbart väder ute, ska alldels strax bege mig ut.
Är fortfarande lite låg över det som hände igår, men det är nått jag helt enkelt kommer att få leva med, för jag kan inte få det ogjort även om jag hade önskat det, det går ju lixsom inte att vrida tillbaka klockan.

Gick igenom mina kläder imorse, hittade den finaste klänningen jag äger men som jag inte än har hunnit använda.
Fick den av finaste



Jag saknar Ebba, jag saknar henne väldigt mycket



♥♥♥♥


suck

Vad säger man, jag trodde jag hade bearbetat det här rätt så bra men tydligen inte..
Fick se en bild och då kom känslan tillbaks igen och jag känner mig bara så dålig.
Det har ändå gått 9månader sen "det" försvann men det smärtar i mig när tankarna åker tillbaka dit, och speciellt nu när jag fick se den där bilden så gör det ännu mera ont.. Men jag kommer över det just nu är det bara jobbigt..


Dags att sysselsätta sig lite så jag får annat att tänka på, ha en fin kväll!!

Lördag

Har varit riktigt fina dagar den här veckan, missade personalfesten i onsdag tråkigt nog, men var/är sjuk så det var lika bra att stanna hemma, var på bio med Ivan också och såg på Rio i 3D, sen igår var jag ute med Ana och kvällen blev väl helt okej:)

Fast idag mår jag inte bra, det gör ont i mina lungor när jag hostar och när jag snyter mig så får jag ont i huvudet, jag hoppas starkt på att det blir bättre imorgon.


Genom eld


10 april, söndag

Och helgen börjar lida mot sitt slut, och det har varit en riktigt härlig helg!
Började helgen med att gå ut och umgås lite med Ana, det slutade med att vi hamnade på Hannas, skit ställe enligt mig men det blir ju inte bättre än vad man gör det till :)
Sen så på lördagen så blev det seeegt, var inte bakis men bara jävligt trött men det ordnade upp sig på kvällen som tur är, skulle ju iväg och möta upp Ivan :)
Och idag har jag bara tagit det lugnt, så jag är riktigt nöjd med helgen!


FREDAAAAG

fredag fredag fredag hela långa dagen :)
hur skönt är inte det lixsom.

Dagen har börjat bra och jag känner att det här kommer bli en bra dag, om bara mitt illamående som dök upp nyss försvinner, för jag vill inte ha den tack!

Får se vad som händer ikväll, har lite ideér :)


Från hjärtat


:)

Dagen blev så bra så, det ända som kunde ha varit bättre är vädret, det vart ju kaos när vi var ute på eftermiddagen, sand och en massa skräp som flög i luften...
Hoppas på bättre väder imorgon.

Nu har jag precis varit nere i tvättis och lagt in kläderna i torkskåpet, har bara en maskin kvar sen är jag klar sen ska jag väl fixa nått att äta också, blir nog färdig lagat ikväll, orkar inte stå och laga ihop nått just nu:)


grått trist och blött

Gillar inte alls vädret som är just nu, vill ha solen framme och det ska vara varmt, så att man kan ha på sig vårjackan.
Men efter regn kommer solsken, så vi får hoppas på det :-)

Jag hoppas att den här dagen kommer gå rätt så fort, har tvättstugan sen när jag kommer hem ifrån jobbet, kul kul.


Onsdag

Nu har halva veckan redan gått, onsdagen är snart slut.
Och vilken dag det har varit idag, har varit helt slut i huvudet, men det gick bra på jobbet iallafall, jag var inte ensam om att vara trött, hehe
Jobbade över en halvtimme också så när jag kom hem så bytte jag till vårskorna och vårjackan och tog mig en liten promenad, så himla skönt det var.





Börjar bli riktigt trött nu, ögonen klias så jag borde nog tvätta av mitt smink och gå och lägga mig och kika på tvn tills det är dags att stänga ögonen och säga godnatt.


Mel Svensson=)

Myshelg :-)
Lördagen var nog ändå bäst... Fick ju se Mel, och så söt han va, hade hoppats på att få känna en liten spark men inte då, han va så lugn så.. Vi gick runt lite i stan efter vi hade varit iväg på ultraljudet, fikade på MODA, tog den fetaste chokladbollen som smakade underbart i munnen, sen var det dags för Linda och Daniel att röra sig mot andra håll så jag strosade runt ett tag till innan jag kände mig färdig, kom hem med nya leggings, armband, mascara och nya bebisar ( skor ), kände mig helt nöjd :)
Sen på kvällen vart det utgång, samlade ett par stycken på hellströms, vi skulle bara sitta där tills alla vi väntade på skulle komma men det slutade med att vi satt kvar till stängning, sen efter det så skulle vi till Kellys men det sket sig för vissa så vi drog hem, och tur var väl det, för det tog inte många sekunder innan jag somnade haha

Nu har en ny vecka börjat och allt känns bra, nu blir det sovmode, sov gott


3D Ultraljud

ÄNTLIGEN
Nu är det inte alls länge kvar innan vi får se Mel, som jag har gått och längtat efter den här dagen, jag är så nyfiken på att få se han:) Och presenten till han tar jag med mig, ska bli riktigt kul att få träffa Linda och Daniel igen, längesen sist nu.
Gårdagen vart rolig och spontan, ångrar inte att jag drog iväg för kul hade vi, va väl hemma runt 3-tiden men det va de värt :)

Nu dags för lite frulle


RSS 2.0