SNÖÖÖÖÖÖ

Nu vet jag inte vad som hände??? eller jo det vet jag, men jag försöker låta det rinna av mig bara.

Just nu snöar det förfullt utanför fönstret, kanske är vitt ute imorgon när man är på väg till jobbet, hoppas inte.. men man vet ju aldrig.

1 april är det imorgon, var på er vakt så ni inte blir lurade ;)

godnatt


On the floor



dansadansadansa

Onsdag

Halva veckan har gått, bara två arbetsdagar kvar sen är det helg, och jag ser framemot helgen väldigt mycket. Linda och Daniel kommer till Stockholm, så jag ska iväg och träffa dom på lördag, då ska vi få se Mel :):) Vi ska iväg på ultraljud i 3D, coolt att få se den lilla bebisen innan han ens har kommit ut :) och sen ska det bli kul att få se Lindas mage, har ju bara fått sett den på bild hittills.
Sen på kvällen ska jag iväg och träffa lite vänner.

Ska strax fixa ihop en liten sallad som lite kvällsmat, sen äre dags att krypa ner och sova :)


Inte riktigt så som jag hade planerat

Helgen blev inte riktigt så som jag skrev tidigare, skulle ha varit på väg emot Strängnäs typ nu, men jag valde att stanna hemma, har inte känt mig okej det senaste veckan och min hals har varit helt katastof, har varit hes ett par dagar nu så jag valde att stanna hemma och vila upp mig lite, ska träffa gosgumman imorgon istället, åker direkt till henne efter jag har slutat jobba :)

Så vad har hänt, jobbade igår på mässan, vart en riktigt tuff förmiddag, mådde piss, kallsvettades, mådde illa och kände mig helt groggy... Men det gick över framåt eftermiddagen så det blev att jag gick till älvgården med lite folk ifrån mässan, satt och snicksnacka och hade det allmänt trevligt :)

Och efter jobbet i fredags så drog jag och Ivan till heron city och käkade thaibuffé - hur gott som helst!
Sen på väg hem på tunnelbanan satt det ett gäng killar som satt och pratade om nått väldigt intressant , dom satt och berättade för varandra om dom gångerna dom hade blivit påkomna av att leka med sig själv av nån i familjen ;p Det var svårt att inte låta bli att lyssna, dom satt typ bakom mig så jag satt där och log åt deras berättelser haha småpojkarna :)

Idag har jag varit iväg och köpt Ebbas present, jag hoppas verkligen att hon kommer tycka om den och att hon kan ha den, köpte en fin sommarklänning, sen så köpte jag även Mels första present, jag kunde inte bara låta bli när jag såg den :) Så den får Linda och Daniel nästa helg när dom kommer hit till Stockholm..



=)

Jag längtar till helgen, ska träffa Ebba imorgonkväll ( om allt går som det ska ) sen på lördag är det jobb på mässan =) sen på söndag åker vi ner till Strängnäs och firar Ebba på hennes födelsedag!!

Känner att det kommer bli en bra helg, bättre än förra helgen iallafall.


Underbara sol :)

Godmorgon alla morgonpigga :)
Sitter i köket och solen lyser på mitt ansikte, härligt!!! Solen kan verkligen få en att bli pigg och på bra humör.
Ska strax röra mig till jobbet men har lite tid över så jag passar på att skriva ett inlägg, blir inte så ofta att jag uppdaterar den nu, kom hem igår, käkade och gick och la mig för att kolla på tvn och vad händer, jo jag somnar ;p helt slut.


Så var helgen snart slut

Skönt att få ha varit lite ledig, men längtar faktiskt lite till jobbet nu, jag trivs som bara den och nu till veckan så går jag in i sista prövoveckan, sen får vi se vad dom säger och vad som händer, jag hoppas på det bästa :))

Så hela veckan är det jobb som gäller sen på fredag kommer Ebba så jag hoppas att jag får lite tid med henne på fredag för sen på lördag så är det jobb på mässan och sen söndag åker vi ner till Strängnäs och firar lillskruttan som blir hela 3 år =D ♥ Måste fixa en present till henne också i veckan.


Asså det räcker.... NU!!!



Jag är trött och jag tänker sluta bry mig, lättare sagt än gjort men jag ska försöka


Onsdag idag

Jätte kass på att uppdatera den här bloggen.
Men jag jobbar jobbar och jobbar, och när jag kommer hem är jag helt slut så jag knappt pallar fixa mat.
Men ikväll känner jag mig liiiite piggare så nu kan jag slänga in ett inlägg så ni ser att jag fortfarande lever.




Som sagt just nu händer det inte så mycket i mitt liv mer än att jobba.. Jobbade nu i helgen på mässan vilket var kul.. Lite synd är det att det bara är typ en mässa kvar innan det blir uppehåll över sommaren..

Väntar på att min mp3 ska laddas klart så jag kan rulla hemåt, börjar bli dags att fixa lite mat och sen krypa ner och soooova...


Heeeelt sluuut

har precis blivit klar med tvätten, blev helt seg nu när jag kom hem, men det har varit tuffa dagar på jobbet, barnen testar mig som faan, men det har gått bra, nu e det iaf slut jobbat på förskolan för den här veckan, sen på fredag - söndag är det jobb på mässan.
Och imorgon ska jag äntligen fixa mitt hår, det ser katastrof ut.


Godmorgon

godmorgon godmorgon!
nu e det dags att rulla mot jobbet, har haft en bra helg, mer om den sen, ha en underbar tisdag :)


ÄNTLIGEN

så är det fredag och alldeles strax ska jag få träffa Ebba igen, som jag har väntat och saknat den där tjejen och nu dröjer det inte länge, ska ge henne all min uppmärksamhet och leka en massa :) ska nog även köpa nått gott till henne på vägen.






Just nu, alltså just nu nu nu mår jag bra


TORSDAG

Snart är jag klar med städningen, ska bli så skönt när allt är klart, sen är det bara att fixa lite mat också sen är man nöjd, magen har inte varit riktigt med mig idag, trodde ett tag att jag åkt på den berömda kräksjukan.
Ikväll blir det till att bara ta det lugnt, blir inge jobb imorn, för lite barn, hoppas dock på mera timmar nästa vecka, och veckan där efter :)

Jag har ett sånt himla sug att gå ut och dansa och ha kul, fick nog smak för det förra veckan då vi var på 360, men den här helgen som kommer kommer att bli lugn, Ebbis kommer ju hit, som jag har saknat den där lilla flickan♥

Jag är helt förvirrad, vet inte vart jag har mig själv nånstanns, det är sjukt jobbigt.. Jag var säker på min sak för nån vecka sen, men nu försvann så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra.. Jobbigt värre :(

 


Vad hände???

Jag har mått bra idag, kännt mig stark, men bara på en sekund så försvann den känslan.
helvete


Helgen......

Vet inte riktigt hur jag ska få ihop den här helgen, jag jobbar lördag-söndag, min farmor ska ha kalasfirande på lördag, Linda och Daniel kommer ner till Sthlm samt Ebba kommer hit. . Om man bara kunde dela på sig i 3 delar, men det ska nog kunna gå, bara jag planerar in allt bra ;)


Tvättar och är allmänt duktig ;p

Har vart nere i tvättis och lagt i två maskiner har väl typ 2-3 maskiner till sen men det är lugnt, skönt när allt är klart:) håller på att snygga till i rummet, ser ut som andra världskriget här. . .
Börjar ju jobba imorgon ända fram till söndag så orken kommer inte riktigt finnas där när jag kommer hem ifrån jobbet så lika bra att passa på nu när jag endå är ensam.

Så jag är så jäkla förvirrad just nu, jag har inte riktigt nån koll på vart jag har mig själv för tillfället, det är sjukt jobbigt.

Har inte sett ett avsnitt av melodifestivalen i år, men fick se två bidrag när jag var hos Ana, och en av dom låtarna fastnade. . Eric Saade, bra låt att tagga till innan man ska ut :)



nej kanske dags att fortsätta så man hinner få nått gjort innan man ska ner till tvättis igen :)

BRUNO MARS


RSS 2.0