baksmällan

Då har jag precis blivit klar med tvätten, sjukt mycket tvätt var det men nu är det klart iallafall så nu ska jag börja med nästa sak, packa ner alla mina saker för att ännu en gång flytta på mig, men den här gången blir det bättre hoppas jag.

Jag börjar sakta men säkert klättre uppåt, fick ett utbrott utanför jobbet nu i veckan strax innan jag skulle in och börja jobba sen efter det så börjar jag se lite ljust på livet, men det tar tid och jag låter det ta sin tid också för att jag sedan ska må super bra.

Var på bio igår och såg på baksmällan 2, har totalt missat att se första filmen men det gick bra ändå, hängde med så gott jag kunde men nu vill jag se första filmen så ja ska väl försöka göra det snart.

Nej nu ska jag börja packa så jag blir klar
adios mina fina!


Du är bra som DU är

Dagar, veckor och månader bara springer förbi mig.. En vecka kvar av maj sen går vi in i juni månad, sjukt snabbt det går.
Mår fortfarande skit, men lägger på pokerfacet och drar fram leendet, försöka må bra går ju, mår iallafall bra när jag är på jobbet..

Nu ska jag fixa lite keso sallad, tjoohoo


och där sjönk jag igen

börjar blir riktigt jobbigt det här, jag vill inte vara här nere längre, vill klättra uppåt och må bra precis som förut.. Vill inte må bra högst nån dag för att sen sjunka hit ner igen, fuck it jag spyr!!!
helgen har varit skit, enda som har varit bra att utekvällen jag fick med syster i fredags men resten ja det finns inte mycket att säga om det...
Jag mår skit och allt är skit, hör folk som sitter utanför köksfönstret som skrattar högt och glatt och det irriterar mig har sån lust att smälla igen fönstret och stänga ute ljudet..

Hur kunde mitt liv bli såhär?? varför gjorde jag inte annorlunda från början?? smart utav dig tess att vara efterklok..

Låt mig bara vara för ett tag, jag orkar inte!!

värdelösa liv



- Tess


Lady gaga



Såg en konsert med Lady gaga i fredags på svt1, shit vilken brud!!!!!! helt otrolig, skulle lätt vilja gå oh se henne live, förstå vilken kväll det hade varit, nä hon är grym!!



Lördag

Godmorgon!!

Vaknade vid 9 och har bara suttit och kollat på tvn, så himla skönt att inte kliva upp och stressa för att hinna med bussen till jobbet, den här helgen var mer än välkommen efter en tuff vecka..

Sitter och kollar på Miami Inc nu, shiit vilka tatueringar det finns, det vore riktigt grymt att åka dit och tatuera sig :)

Va händer idag då? Ingen aning, har inte nått inplanerat och det känns faktiskt så skönt, nu ska jag iaf fixa lite frulle och sen ta en lång dusch!!



Ja tack!!!



Jag saknar Linda, Daniel och lilla Mel som snart tittar ut :-) Och jag har fått äran att vara med på den stora dagen, 1 månad kvar, jag längtar


bilder



lovely shoes ♥



Lekslottet



Lilla prinsessan och jag :)




♥ love u ♥



Jag klagar inte, härligt att sitta här under sin rast på jobbet :)



fiiiiinaaa


soooooooool :-)

Jag höll på att skriva ett inlägg igår men kom av mig av nån andledning så det får bli ett nu...
Underbart väder vi har det i Stockholm :) Imorse vid 6 tiden visade termometen 19grader!!!! i skuggan, sååå skönt.. Det bästa med mitt jobb är att vi är ute i stort sett hela dagen förutom då vi äter lunch och vilar, så idag har jag lyckats bränna mig på mina axlar, det känns..
Men jag klagar inte, jag har väntat på solen och värmen hur länge som helst så jag njuter ;)


Lovely

Söndag och solen skiner även idag :)
Det blev en skön lördag igår, var och spenderade lite pengar igår, hittade en super fin klänning och ett par ashärliga byxor. Tror jag måste åka in en sväng även idag och hitta ett par lättare skor än dom jag nu har.

Just nu är jag lite smått irriterad men jag tänker INTE låta det förstöra denna underbara dag!


Starkare

Det har varit en väldigt jobbig tid därför inget blogg inlägg..
Jag hamnade nere på botten igen men har nu börjat klättra uppåt igen, jag känner mig lite starkare och glad i själen så jag hoppas att det får fortsätta så!!

Solen skiner idag och jag ska snart iväg och spendera lite pengar :) härligt nöje.




RSS 2.0