SHULULU!!

Torsdag idag, dagen innan nyårsafton..
Och jag har inte fixat ett piss inför imorgon, stress stress
Men det är lugnt, jag hinner :)

Jag tror seriöst att jag ska sluta sova, dom senaste nätterna har jag vaknat mitt i natten och varit sjukt rädd sen när jag väl lyckats somna om så drömmer jag lika hemskt igen, det är fan inge kul!




TIME TO SLEEP!!!



Det går bara inte att sluta lyssna på den här människan, och den här låten... det är nått speciellt över den.. Skön musik att lyssna på innan det är dags att stänga ögonen.

Har inte hunnit med alls det jag skulle göra idag, vaknade på tok försent, men imorgon då jävlar...:)
Blev att jag satt hon Ana ett par timmar nu ikväll, drack en massa thé och har ätit sjukt mycket pepparkakor, trodde ett tag att jag skulle spy pepparkakor, men det var gott så varför sluta äta då.

nej nu börjar sängen locka lite för mycket, godnatt godnatt!


KVINNOVECKAN!!!

bläääääääää
hatar den här veckan, allt blir så jobbigt och jag är så sugen på choklad, hade jag kunnat så hade jag små ätit hela dagarna långa under denna hemska vecka!

ska fixa nått gott sen tänkte jag sätta igång " the other guys "
ha en mysig söndagskväll! :)


DANCING ON MY OWN


JULDAGEN!!

Julafton igår vart riktigt mysigt. Åt julmat hos min pappa med syrran och farmor, efter det så åkte jag hem till Ivans föräldrar.
Och mysigt blev det där :)

Hade lite kvalitetstid med Ebba imorse när vi vaknade, satt och läste lite sagor och bara myste.







älsklingsflickan!!
kommer sakna dig otroligt mycket, men vi ses snart igen

Idag kommer det bli en lugn dag.
Kom och tänka på att det bara är EN VECKA KVAR på det här året!!!!! Vart tog 2010 vägen lixsom, nää det går för fort, dags att sakta ner dagarna va?!...


GOD JUL

GOD JUL mina kära läsare !
Hoppas ni får en mysig julafton :)
Kommer fira min afton med pappa, farmor och syrran sen ikväll går jag över till I föräldrar och firar med lilla prinsessan, ska bli kul att se henne när hon öppnar sina presenter!

GOD JUL!!!




puss


DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

Sitter och myser med Ebba i min famn nu, har suttit och tittat på Pippi Långstrump :) har också slagit alla julklappar så allt är klart inför imorgon.







Ebba och jag önskar er en trevlig torsdagskväll !

puss



KALLT

Kallt som faan är det, både ute och inne:S gillar det inte alls!!!!!
Ska hem nu och se film sen sova! Ska upp imorn och fixa dom sista julklapparna.


EBBA

Jag minns första gången jag fick höra talas om dig, första gången jag fick se dig på bilder och jag tänkte " gud vilken vacker unge". Allt jag fick höra om dig gjorde mig väldigt nyfiken på att se dig på riktigt och inte bara på bild.
Så kom äntligen den dagen då jag skulle få se dig, efter nästan 4veckors prat om dig :)

27de februari
2010
Måste faktiskt erkänna att det var pirr i magen innan jag fick se er stå där utanför centrum, du var så liten och blyg men så vacker och sjuk var du också. Vi gick in till pizzerian och satte oss vid ett bord, vi tre på samma rad, du satt i mitten. Du sa inte så mycket, du tittade mest, jag sa inte heller så mycket. Jag lät dig komma till mig, ville inte skrämma iväg dig första gången som jag såg dig :)
Efter en stund som vi satt där så bestämde jag mig för att sätta mig mittemot henne så jag kunde titta på dig, men det ville inte du, du tittade på mig och pekade att jag skulle sätta mig brevid dig.
Dagen efter så följde jag med dom till stationen, du skulle åka hem. Då var du inte så blyg längre, jag fick hålla i dig och du somnade i min famn, första gången :)



Sen efter första mötet blev det bara bättre och bättre. Du lärde dig säga mitt namn, jag blev fäst vid dig och du vid mig. Du kände dig trygg hos mig. Du gav/ger mig så mycket glädje.
Din födelsedag kom, och jag blev bjuden. Köpte finaste mjukishästen till dig, jag tror du gillade den :) 2år fyllde du och du hade så mycket fina människor omkring dig på ditt kalas ♥

Sommaren kom och du var hos oss rätt mycket. Du sov hos oss första gången, och det gick hur bra som helst förutom att din mage var lite krasslig så på morgonen hände det en liten olycka, men det är sånt som händer :) Du var så söt.







Efter dessa dagar med dig var det svårt att säga hejdå till dig, när jag såg dig åka iväg kom tårarna. Och det har aldrig hänt så förut, att jag har blivit ledsen för ett barn. Men du är speciell.
Blev en del kalasfirande också, och att vara på kalas är du bäst på :)





Du är bäst lilla prinsessan ♥



Vad som än händer så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta


DEVOTE

Hittade min gamla blogg:

http://thereseg.devote.se

fina tider det var


MORMOR

Imorgon är det hennes dag, då hade hon fyllt 83 år!!
Älskade mormor, tung dag imorgon, men ska tända ett ljus för henne!





Finaste ängeln


SÖDERTÄLJE

Ska strax åka och hämta upp ebba :-) som jag har längtat efter den där lilla flickan!

BABY MAMA

Sitter och tittar på filmen på 3an, den verkar helt okej. Har precis ätit 2 köttbulle smörgåsar, gott:) ska lägga mig när filmen är slut. Ska upp tidigt imorn!

söndag

Nu vet jag inte riktigt vad det var som hände, mitt humör bara sjönk. Allt blev bara så mörkt.
Jobbigt, men det ordnar upp sig! Nu ska jag hem och fixa och få annat att tänka på.


SÖNDAG!

SÖNDAG!!!

Sitter hos pappa å tar det lugnt, höll på att sortera tvätten när han ringde och sa att han var utanför så det var bara att lämna det och kila ner. Men jag måste hem om ett tag och fortsätta, har ju tvättid imorn och det lär nog bli ett antal maskiner.

Jäkla piss väder det är ute, kallt och en massa snö, har redan tröttnat på den, vill har vår och sommar helst NU!!!
Men vintern har precis börjat så det är bara gilla läget antar jag =)

Fan, skulle ha gått iväg och simmat imorse men planerna blev ändrade. Så typiskt när man var helt inställd på att simma lite, men men what to do.


NÅN SOM HAR LITE EXTRA KILO ATT GE BORT?

Så skulle jag inte tacka nej :)
Skulle behöva gå upp lite i vikt, den vikt som jag tappade i somras vill jag jätte gärna ha tillbaka:)

Nu går vi!!!=)


LÖRDAG

Gårdagen vart ju lyckad :) Mycket singstar blev det, och jag säger en sak : I AM THE ONE AND ONLY, haha
Men jag borde inte ha blandat öl och vin, det är ingen bra blandning.
Så idag har jag varit grymt seg, vaknade när Ivan gick till jobbet, sen somnade jag om och vaknade till och från av sms, klev inte upp ur sängen förrän klockan 1!!!
Då tog jag mig en timmes dusch, det behövdes :)

Men nu är mig själv igen, sitter hos Ana, ska ner till Nata snart och äta och sjunga lite mera sen blir det nog nån film också, skön lördag!!


FREDAG =)

Så var det fredag, och ikväll är det tjejkväll :-) Det ska bli riktigt kul. Ska alldeles strax åka till Skhlm och möta upp Ana och Natalia och handla inför ikväll.
Sitter hos Ana nu medans jag väntar, har Kattis som sällis men hon är så boooring, hon sitter och spelar nått jäkla spel och sjunger med till dom låtar jag spelar, snacka om att förstöra låtarna;) nejdå

Får se om det blir nått mer inlägg ikväll eller inte!
Om inte, ha en fin fredagskväll :-)


BLOGG.SE

Har försökt komma in på bloggen bra länge men sidan har sett helt konstigt ut, men nu när jag går in via mobilen funkar det hur bra som helst... Jäkla massa snö det har kommit idag då, inte alls kul att vara ute när det är sånt här väder men måste man så måste man :(

15 DECEMBER

Och jag som sa till mig själv att jag skulle lägga mig tidigt ikväll, men shi fick jag. Är fortfarande vaken, sitter hos Ana. Blev fast här, sitter i köket med Ana och Andreas och pratar skit :)
Men måste snart röra mig hem, ska upp tidigt imorn.


HELGEN!

Gud vad jag längtar till helgen. Mys me tjejerna, zumba, kareoke, god mat mm :) ser fram emot att prova på zumba riktigt mycket ser skit kul ut :-) nu ska jag fixa food sen tänkte jag gå och lägga mig.

WHO IS




SÖNDAG

Vad händer?
En man har sprängt sig själv inatt inne i stan, en person hoppade framför tåget igår, en pojke är försvunnen där jag bor, det är bara lite av vad det är som försegår just nu!! Sjukt som faan och läskigt..
Jag menar det man bara läser om i tidningen eller ser på nyheterna händer i min stad, en självmordsbombare..

Jag vet inte vad jag ska säga


Gick förbi Ana igår, skulle bara ta en snabb fika sen gå hem, hade ju köpt lite gott som jag skulle fixa igår men det sket sig.. Kom hem vid halv 2.. Det blev en lååång fika :)
Men det va skönt å komma hemifrån lite och få annat att lägga tankarna på.
Ska fixa lite food, sen är det dags att hälsa på farmor.


LÖRDAG!=)

För en gång skull känner jag mig helt utvilad, sköööönt!
Kom till pappa för en liten stund sedan, tänkte hälsa på lite här och som vanligt så ligger syrran och sover ;) trevligt sällskap hon ska vara då!!!

Ska fixa lite frukost/lunch nu hade jag tänkt, känner att magen börjar kura lite.. Åt iofs en halvmacka imorse vid 7tiden, men den mättar ju inte så värst länge ;p

Jag börjar trötta på den här kylan nu, vill ha sommar NUUU!!!


FREDAGSKVÄLL!!



puss!


BRUNO MARS



Sååååå härlig röst den här killen har........!!!

TESS

Har varit dålig på att lägga in bilder på mig så jag slänger in ett par nu :-)








Vadå ego :) Men ibland så får man och idag är det en sån dag för mig.
Ska söka lite mera jobb nu sen möta mamma när hon slutar.

tjingeling tingeling!!

 


PERSONALFESTEN IGÅR

OMG!!!!! Vilken kväll :)
50tals tema, god mat, god dricka och trevligt sällskap!

Mötte upp Paulina i Mariatorget, vi var lite osäkra på om vi skulle hitta så vi mötte upp ett gäng som också skulle dit somkunde vägen dit. Väl framme i skyddsrummet så mötte vi på Emma och Linn, gick fram till baren och tog oss varsinna glas glögg som inte smakade så jätte gott. Minglade runt lite innan det var dags för middag.
Americans buffé bjöd dom på samt öl och vin. Blev lite underhållning under maten också.
Sen efter allt tjohej blev det dans dans dans. Längesen jag var ute och dansade så idag värker mina fötter som bara den, men det var de värt :)

Kom hem vid 2-tiden, då lagade vi lite mat eftersom vi båda var lite hungriga sen deckade vi i soffan, hehe vaknade vid 5 då gick vi in till sovrummet och la oss, betydligt skönare!

Är inte bakis idag, men bara jävligt seg i kroppen, har hunnit med att tvätta och städa och nu sitter jag hos pappa och ska strax äta lite thaimat, MUMS!!!!

Vet inte alls hur det här inlägget kommer bli, haha helt förstörd i huvudet asså :P


LITE OM HELGEN

Vi åkte till Södertälje och hämtade upp Ebba i fredags, käkade frukost/lunch på MC innan vi åkte hem till I's föräldrar. Sen var det full fart, vi försökte lägga henne för att sova middag men det gick sådär, haha så det va bara att kliva. Det var full fart på Ebba ända tills det var läggdags på kvällen, då somnade hon riktigt gott!:)
Det var en riktigt bra helg, älskar att ha Ebba omkring oss, hon ger en så mycket glädje och energi!
Lite synd att inte I kunde vara mera med oss, men men nästa gång hon kommer så blir det annat :)

Det får räcka om helgen, jag är helt seg i huvudet, undra varför?!

♥ Min älskling ♥


Jag & Ebba

busar lite :)



världens vackraste unge!!


Personalfest!!!

Nu strax är det dags att bege sig mot tunnelbanan, personalfest ikväll :D
Är hos syrran just nu och jar fixat mig lite, ska strax möta upp Shabnam vid tåget, det kommer bli en KUL kväll!! =D
Så jag hinner inte skriva nått om helgen, men jag ska försöka få in ett inlägg imorn!

puss!


Måndag

Uppdaterar bloggen imorn, har haft världens underbaraste och mysigaste helg med världens bästa ebba! :-)

Hemma

Efter en trevlig kväll hos juggarna :) ska ta nått att äta sen måste jag försöka sova, ska upp tidigt imorn. En liten ängel kommer till oss imorn, som jag har längtat :-) och just nu saknar jag faktiskt min baby så det så :)

Sneza & jag


Grattis S =D

Sitter hemma hos Ana nu, Sneza fyller ju år idag. Var tidigare idag med Ana till V-centralen, där jag träffade på en gammal klasskompis, hennes minsta unge var ju för skön, " Jag är en dojke, för jag har kort hår " Alltså hon hade sagt till sin mamma att hon är en pojke för hon har kort hår.. haha jag trodde jag skulle dö när hon berättade det där. Sen efter V-C drog vi iväg till Skhlm,haha lurade i Ana att köpa en Chai Latte men det var inte så populärt, haha syyyynd för henne but I love it.
Kom hem vid halv ett , då baby fortfarande sov så jag kryp ner och kramades lite med han, min plan var att bara ligga och kramas en stund och sen kliva upp, men jag kom upp 2 timmar senare, blev en liten powernap där:)

Har precis tryckt i mig en bit av tårtan som Ana var iväg och köpte idag, och jag är inte mycket för tårtor/kakor och sånt trams men den här tårtan var riktigt nice.


Fuck

Lade in några låtar men det verkade bli nått knas så jag får lägga in dom imorn istället :) är hemma nu... Ska fixa lite sallad och titta en stund på tvn, sen är det dags att krypa ner i sängen. Huvudvärken är borta, och jag kom på vad felet var.

Huvudvärk!!!!!!! Inte okej....

Har haft ont i huvudet ett par timmar nu, och värken släpper inte förrän jag masserar huvudet typ.. Skit jobbigt, men det börjar minska nu så jag hoppas att den är helt borta om nån timme så jag kan sova inatt.
Baby jobbar ju natt inatt så jag kommer få ha sängen helt för mig själv, skönt så som han leker rövare vissa nätter ;) nejdå han sover som en liten ängel ;-)

Idag har det varit riktigt fint väder här i Stockholm, och inte så speciellt kallt ute var det heller då vi var ute. Träden har sett ut som dom kan göra på vissa vykort, riktigt mysväder! Så tycker jag att alla vinterdagar borde vara, då är det faktiskt skönt att vara ute. Nej tack säger jag till snöstorm, blåst och svinkalla dagar.

Sen jag drack Chai latten har jag blivit som beroende, har varit så sugen på en sån idag, men imorn då får jag stilla mitt sug, då jävlar blir det till att köpa mig en stor fet chai latte, åååå som jag ska njuta av den :)


RSS 2.0