Tisdag :-)

Jag är helt förälskad i CHAI LATTE! har varit sugen bra länge på att prova en sån men aldrig haft chansen förrän idag. Herre min gud det smakade underbart! Ren njutning i munnen. Min nya favorit :-) Ska ta och fixa lite mat nu, sent ja vet men det är sånt som händer ibland :-) och trött är jag inte heller, hade fetaste sovmorgonen idag.

Snart julafton :S



Shit, det här året har gått väldigt fort. Hittade en bild nyss på mig och min faster från förra julen, och det känns som om den här bilden togs igår typ... Tiden går föööööör fort!
Här står vi och håller på att fixa julmaten iaf som blev super god såklart ;)


Laserturken ?

Visste inte om vem snubben var förrän imorse då jag såg han på The voice, men visste inte då vad det är han hade gjort förrän Ivan berättade och nyss sökte jag upp han på youtube. haha snacka om att ligga efter om vad som händer. Man kan bli känd för vad som helst nu för tiden!

Ang lördagen: Vi tog bussen mot heron, trodde vi skulle fika, men riktigt så blev det inte då dom bestämde sig för att ta en öl istället, så vi blev kvar där ett par timmar. Men det va trevligt, buss resan dit asså, jag tror inte att S har åkt buss förut, det verkade inte som det iaf då hon nästan fick panik när vi närmade oss heron och ingen hade tryckt på knappen för att stanna :P crazy crazy... Efter heron tog vi bussen till ett annat ställe där vi gick in och tog oss en till öl, sen efter det åkte vi vidare till nästa ställe men där tog det stopp. Ivan kom och hämtade mig lite efter 2 nångång då åkte vi hem och gjorde kväll!

Sen söndagen blev ju helt förstörd, vi gick upp tidigt. Sen skulle vi bara vila en liten stund, men det blev inte nån liten stund, haha sov väl fram till 15.30. Sen vart man tok seg, lite ångest för söndagen asså, inget vettigt gjorde man, men det är sånt man får ta.

Nu ska jag börja åka hem så nu är det dags att stänga ner detta!

Adios gott folk!!


Tudelooo mååndag!!

Back again!!! Jag mådde piss typ bara en dag, sen var jag på igen!:)
Blev att jag åkte på lördagsmorgonen och hjälpte pappa med att flytta åt farmor som ska bo i en annan lägenhet medans dom håller på med stambyte i hennes hus.
Åt vinterns första lussebulle och till det blev det lite glögg, GOTT! =D
Under tiden jag var där ringer Natha och frågar om jag vill hänga med henne och Ana till heron för en fika senare på kvällen, var lite tveksam i början. Men det slutade med att jag åkte med, och vilken kväll :)
Hinner inte skriva om den nu, måste till Hägersten typ nu!!

sick!!!!!!!!!

Min hals dödar mig, är heeeelt seg.
Men försöker hålla humöret uppe, det går över snart!!
Ska strax till apoteket och köpa halstabletter som jag ska proppa i mig, det blir fint de.

Jaha?

Har inte så mycket att skriva idag, känner inte nån lust alls. Den här dagen har varit mindre bra så jag kommer snart att lägga mig i hopp om att morgondagen kommer bli så mycket bättre. Härligt väder har vi haft idag, not :-) usch och fy.

Pensionärsjävlar

Haha fifan så sjuka dom är :-) helt sköna! Ska ta och laga lite mat när det här är slut. Blir en sen middag ikväll.

Rihanna - Man down



Måndag!
Vaknade imorse och tittade ut och såg att det snöade, skitkul, nooot!! Är inte direkt nått fan av snö så jag hoppas att den här vintern som inte har börjat än kommer gå snabbt :)

Funderar på om man ska klippa av sig håret, fick se Septembers frisyr, och hennes frilla är ju assnygg, frågan är bara om man skulle passa i den.. Men snygg som fan är den, får se.. Får klura lite på det där..



Hittade en bild på henne på google.se bilden är dock väldigt liten men det är den där frisyren som jag tänker på iaf.


Är du trött eller?:)

Då var det söndag igen. Tycker att helgen har gått för fort. Har inte gjort nått speciellt i helgen, mest bara tagit det lugnt. Kom hem för en stund sedan, var hos ana och hälsade på lite. Orkar inte laga mat ikväll så det får bli pan pizza och sallad, det är gott :) sen har vi lite gott till tvn senare ikväll. Tittar nu på ' Vem kan slå Filip och Fredrik' haha kul!

... bild ...



Denna bild säger mer än tusen ord!!!!
förlåt

=D

DET GICK.. haha jag lyckades fixa en head, okej kanske inte den bästa men grejjen är att jag lyckades, perfekt :) haha sikken nörd jag är ;p

20 november 2010

LÖRDAG

Så himla skönt att få sova ut imorse, eller jag behövde inte kliva upp klockan 7 ;p babys väckarklocka ringde och väckte mig imorse. Men utvilad var jag, deckade i soffan igår, vaknade upp några gånger sen somna jag om igen. Låg så himla skönt på Ivan som stackarn inte låg skönt alls, haha. slutade med att vi båda somnade, vaknade till vid halv fem, väckte Ivan sen gick vi och la oss i sovrummet istället, så mycket skönare än soffan :)

Den här dagen har börjat väldigt lugnt, städade av rummet lite snabbt innan jag lämnade hemmet. Sitter just nu hos pappa, mötte upp syster i centrum så vi tog sällis hit. Har druckigt lite kaffe, hunnit prata lite med syrran innan hon va tvungen att gå ut igen


Sitter och funderar på vad man ska göra ikväll och vad man ska laga för mat.. Hmm svårt när fantasin är på NOLL!!!

Jag tror på en förbättring, och eftersom jag tror på det så kommer det att sluta perfekt :) Har lite på gång som jag tror stenhårt på!!

20 november idag, 9månader för mig och Ivan idag ♥



God morgon fredag! :-)

Har min egna tid nu på morgonen medans baby ligger och sover så sött, mys:-) ska få i mig lite frukost nu sen är det dags att röra mig mot tunnelbanan. Härligt med fredag :-)

Criminal minds

Har intagit soffläge nu, har vindruvor vid min sida, tänkte se Criminal minds som börjar nu sen efter det lär jag nog halvsova :)

Yeaaah!!

Herremingud vad jag är tröööött!!!
Det gick skitbra på jobbet idag, saknade dock att jobba med Paulina och Emma men det fick gå. Fick lära mig en annan kassa också, men den satt efter några kunder :)
Vi hade värsta ruschen från 10-14 typ, då folket var som hungrigaste, hehe.
Jobbar imorn med sen är det helg, ska bli sköööönt.

Är hemma hos pappsen nu och hälsar på lite, har precis hjälpt han med disken, stackarn....
Ska äta lite nu sen är det dags att röra sig hemåt, blir en tidig kväll ikväll känner jag, vet inte hur många gånger jag har gäspat nu :)

Ciao!!!!


Torsdag!

Idag är man seg, riktigt seg men det ordnar nog upp sig bara man kommer ut :) ska strax röra mig mot tunnelbanan, jobbar på mässan idag och imorgon. Ha en fin torsdag!:)

♥♥♥ Min prinsessa ♥♥♥



Ebbas nymålade naglar, rosa med rosa glitter :)
Hon är bäst min lilla ängel!!!!!


Dolmaaa :-D

Åt lite hos ana innan jag gick hem, kom hem så blev jag så sugen på dolma. Så det var bara att klä på sig och ta en promenad ner till centrum. Så jag ska alldeles strax fixa dolma och min goda sallad så det är klart tills Svenska Hollywood fruar börjar :-) ha en fin måndagskväll!

Leeeeedig =D

Så himla skönt att vara ledig, är ledig fram till torsdag, då är det dags att jobba igen.
Dagen idag blev inte riktigt så som vi hade planerat, planen var att vi skulle åka ner till Strängnäs och hälsa på Ebba, men så blev inte riktigt för mig tråkigt nog, men men... Tog mig en lugn morgon utan stress!!

Båtmässan var nog den roligaste mässan jag har jobbat på, vi var ett riktigt härligt café gäng, vi jobbade i yacht club lite finare lite mer stil och klass på saker och även våra kläder:) Riktigt kul, lördagen var KAOS, asmycket folk men vi hade bra flyt hela dagen, sen på söndagen sista mässdagen strax innan vi stängde cafét kom våra chefer kan man kalla dom med en varsin pannacotta till oss för att vi hade jobbat så bra, mmmmmmmmmmm så gott det var!!! Det uppskattades verkligen, och fotade blev vi också på morgonen av snubben som hade hand om yacht cluben.

.

Adiooooosssssss


Lördagkväll!

Har varit hemma i ca 2 timmar. Blev en väldigt stressig dag på jobbet, vi hade väldigt många gäster, men det var bara kul och tiden gick sjukt snabbt. Nu är det bara en dag kvar av denna mässa, tror dock inte att det kommer bli lika stress som idag. Har precis ätit lite mat, ligger och tittar på sagan om ringen som går på tvn just nu. Känner mig helt slut så jag kommer nog strax lägga mig, baby sover redan gott brevid mig i soffan :-) nej nej tack och hej!

Hahahaha

Vilken jävla nisse du är, men vi fick oss ett gott skratt, right? ;-) haha det är bara så klockrent att just du ana får alla freaks. Shit klockan är tolv och jag är fortfarande vaken, ska upp om ett par timmar, lyckat!

Shulululuuuu!!

Jag är megatrött, aptrött skulle bara vilja lägga mig ner och sova nu nu nu.... Men jag väntar en stund till, känns lite tidigt att sova nu och sen för den delen så är jag hos Ana och gör henne lite sällskap!
Har jobbat hela dagen lång, och igår blev det en fulldag, va inte hemma förrän 22.30, då hade min fina lagat mat... ohhhhh så gott det va!!!!♥

Idag fick jag gå en timme innan stängning så jag hann åka förbi Ivans mamma och gratta henne, hon fyller år idag, sötnos!:-)♥

Ikväll blir det lugnt, imorgon väntas en fullspäckad dag. Börjar klockan 10 och jobbar förmodligen till stängning, det är tre mässor i helgen så det väntas komma en hel del folk, KUL :-D

Nu ska jag vara lite social mot fröken!!
Adios amigos


Love love love

Helgen........ Vad säger man, den var helt underbar. ÄlsklingsEbba var hos oss som sagt och vi hade det super bra, älskar den där lilla flickan så mycket. Hon och hennes pappa har fångat mitt hjärta! Men som vanligt när man har det kul så rinner tiden iväg och det var just den här helgen gjorde. Men hon är snart här hos oss igen :-) dagen idag har varit rätt så lugn, kom hem för en stund sen från ana. Satt och drack thé och snackade en massa, dom har nyss varit iväg på en kryssning så det fanns en del att prata om :-) inväntar just nu Ivan som borde komma hem när som helst :-) ska bli mysigt att få krypa ner i sängen sen med han :-) nu ska jag fixa lite nattmat! Hejsvejs!

Ebba ♥

Igår hade jag och Ebba en myskväll, bara vi två!!! Super mysigt, satt och åt godis och chips :)
Sov hos Ivans föräldrar igår, blir att vi sover kvar där inatt med.
Idag ska vi åka till gravarna och tända lite ljus, ska strax in och duscha, sen ska vi plocka upp lilla farmor som ska med oss, sen släpper pappa av mig hos mina älsklingar som jag just nu saknar nått otroligt mycket!!
Snart, snart snart får jag busa med dom :-)






Godmorgon fredag!

Vilken underbar morgon, det känns som att den här dagen kommer bli bättre än bra :-) ska strax iväg till Södertälje men först blir det en snabb dusch. Vi ska ha ebba i helgen det ska bli riktigt mysigt :-) ha en trevlig fredag!

The voice :)

Bästa programmet på morgonen, dom gör en lite piggare iaf :) har precis fått i mig lite frukost och ska strax röra mig mot jobbet. Skulle egentligen börja halv elva idag men det blev ändrat till en tidigare tid, inte mig emot. God morgon Sverige!

Robin Hood

Blev att jag jobbade till stängning idag. Kul kul :) har precis ätit en massa mat med baby, pommes, chickenbits, köttbullar, dolmar och en fet sallad :) bra blandning av mat hehe. håller nu på att titta på robin hood, ska mysa mig ner hos ivan nu :) god natt

Blogga via mobilen?

Då provar vi det här då, blogga via mobilen, ingen aning om det kommer att funka, spännande :) ska alldeles strax börja röra mig mot tåget och åka mot jobbet. Ska in och pussa lite på baby innan jag går, han ligger och sover så sött i sängen så man har ju god lust att krypa ner brevid han, mys!

RSS 2.0